Admiterea şi promovarea

Acceleraţi-vă cariera la Knorr-Bremse. În calitate de lider pe piaţa mondială a sistemelor de frânare pentru vehicule feroviare şi utilitare, noi ştim că frânarea în condiţii sigure constituie temelia oricărui proces de accelerare.

În acest scop, Knorr-Bremse are nevoie de angajaţi, care au nevoie atât de provocare cât şi de promovare. Structurile noastre transparente fac ca procesele decizionale să fie mai scurte iar succesele individuale imediat evidenţiate. În cadrul companiei Knorr-Bremse, responsabilitatea nu se opreşte la graniţele dintre departamente, depăşind adesea chiar şi graniţele statale. Cultura companiei Knorr-Bremse constituie, într-o oarecare măsură, o internaţionalitate trăită. Multiple instructaje interculturale şi oferte de cursuri de limbi străine consolidează această idee.

Pentru a vă facilita procesul de adaptare în compania acestei tehnologii pretenţioase, a sarcinilor ce derivă din aceasta şi în cultura internaţională a companiei, acordăm o atenţie deosebită unui program structurat de iniţiere. Astfel, fiecare nou angajat primeşte un plan de iniţiere, un asistent fiindu-i alături în prima lună de activitate. În plus, în cadrul unei manifestări introductive organizate la sediul central din München, pe o perioadă de 2 zile, noii angajaţi ai tuturor filialelor germane îşi formează o idee de ansamblu asupra concernului Knorr-Bremse.

Compania Knorr-Bremse ia în serios măsurile de perfecţionare profesională. De la seminarii de formare a competenţei sociale, trecând prin cursuri de limbi străine şi mergând până la instructaje tehnice - toate acestea se regăsesc în programul nostru de pregătire, care cuprinde 120 de pagini, cursurile putând fi urmate în centrul nostru de instructaj, amenajat în acest scop la München.

Ierarhiile orizontale sunt cele care permit angajaţilor noştri să îşi transpună cunoştinţele şi aptitudinile pe şoselele şi căile ferate din întreaga lume. Deoarece: ne dorim angajaţi care nu ezită să îşi asume răspunderea!

Contactaţi-ne

Vă rugăm să contactaţi reprezentatul enumerat sub fiecare subiect.

Sau trimiteţi-ne solicitarea dumneavoastră folosind formularul de contact.

Share