Programe pentru stagiari

Participând, în calitate de stagiar, la programul nostru Management Evolution Program (MEP), veţi obţine o privire din interior asupra diferitelor sectoare de activitate ale companiei noastre internaţionale, prin participarea la trei proiecte cu orientare internaţională (în total 18 luni, dintre care cca. 6 luni în străinătate).

Veţi afla care sunt cerinţele a două dintre diviziile întreprinderii noastre: divizia Sisteme pentru vehicule utilitare (SfN), orientată pe producţia de serie pentru industria vehiculelor utilitare, precum şi divizia Sisteme pentru vehicule feroviare (SfS), caracterizată prin activităţi comerciale pe termen lung în domeniul echipamentelor feroviare.

Astfel, veţi obţine din timp şansa de a prelua răspunderi în cadrul unor grupe internaţionale de proiect, fiind sprijinit direct de un tutor şi de un mentor, în scopul dezvoltării competenţelor dvs. sociale şi profesionale. Noi căutăm persoane cu potenţial pentru preluarea pe termen mediu a răspunderilor aferente unui cadru de conducere. De aceea, noi solicităm din partea dumneavoastră angajament, competenţă profesională mult deasupra mediei şi o personalitate stabilă cu competenţe sociale clare. Ne aşteptăm să vă familiarizaţi rapid cu teme noi de lucru şi să demonstraţi angajament în a vă asuma răspunderi.

În ultimă instanţă, ceea ce contează este calitatea muncii dvs.

Am reunit şi o serie de răspunsuri la posibile întrebări referitoare la programele noastre pentru stagiari.

Contactaţi-ne

Vă rugăm să contactaţi reprezentatul enumerat sub fiecare subiect.

Sau trimiteţi-ne solicitarea dumneavoastră folosind formularul de contact.

Share