Mediul de lucru

Pentru că, în calitatea noastră de întreprindere cu activităţi globale, să-i putem dobândi şi reţine printre noi pe cei mai buni angajaţi, compania Knorr-Bremse îşi motivează personalul prin sarcini atractive, o politică susţinută de perfecţionare cu perspective internaţionale de dezvoltare, implicarea angajaţilor, printr-un management al sănătăţii la nivel de întreprindere, precum şi printr-o serie întreagă de alte servicii şi oferte.

Knorr-Bremse devine din ce în ce mai mult un tot unitar - dincolo de graniţele de stat, de cele dintre sectoarele de activitate şi dincolo de filialele companiei. Creaţi-vă o idee despre posibilităţile pe care Knorr-Bremse le oferă angajaţilor săi pe plan internaţional.

Un factor decisiv de succes îl constituie motivaţia şi angajamentul angajaţilor. Totuşi, însă, cât de mulţumiţi sunt angajaţii noştri de munca lor şi de ambianţa în care lucrează? Dorim să aflăm acest lucru. De aceea, în chestionarul nostru pentru angajaţi punem cu regularitate întrebări referitoare la satisfacţia şi dorinţele angajaţilor noştri, pentru ca, pe baza informaţiilor dobândite, să creăm continuu mecanisme de optimizare.

Asistenţa medicală preventivă joacă un rol important pentru compania Knorr-Bremse. Programul sportiv şi de sănătate al companiei Knorr-Bremse le oferă tuturor angajaţilor posibilitatea de a-şi stimula şi îmbunătăţi forma fizică şi sănătatea.

În afară de aceasta, în cadrul filialelor noastre, există o ofertă largă de servicii pentru angajaţi, începând cu prestaţii suplimentare pentru asigurările de pensie până la subvenţii pentru folosirea transportului în comun.

Contactaţi-ne

Vă rugăm să contactaţi reprezentatul enumerat sub fiecare subiect.

Sau trimiteţi-ne solicitarea dumneavoastră folosind formularul de contact.

Share