TruckServices - Keep it running.

FIECARE VEHICUL ARE POVESTEA SA. VĂ PREGĂTIM PENTRU URMĂTOAREA DESTINAȚIE!

Ca brand al Knorr-Bremse din segmentul aftermarket, lider mondial în producția de sisteme de frânare și de comandă pentru vehicule utilitare, oferim proprietarilor de vehicule, service-urilor și dealerilor auto produse și soluții de service de calitate ridicată pentru vehicule utilitare, de orice tip și vechime. Reușim acest lucru datorită know-how-ului unui producător de echipamente originale și a experienței de peste 110 ani în piața de componente auto pentru vehicule utilitare.

Astfel însoțim vehiculele pe durata întregului lor ciclu de viață. Totul pentru ca încărcătura dvs. să ajungă la timp la destinație, iar șoferii să se întoarcă întotdeauna în siguranță acasă.PRINCIPIUL NOSTRU: EFICIENȚĂ PENTRU O VIAȚĂ ÎNTREAGĂ

PRINCIPIUL NOSTRU: EFICIENȚĂ PENTRU O VIAȚĂ ÎNTREAGĂ. UN ANGAJAMENT PENTRU ÎNTREAGA VIAȚĂ A VEHICULULUI.

Credem că locul vehiculelor utilitare este în trafic. Deoarece exact pentru acest scop au fost concepute: pentru parcurgerea multor kilometri în cele mai solicitante condiții, chiar și pentru a fi mereu în mișcare.

Nu contează câți kilometri a parcurs deja un vehicul, clientul se așteaptă întotdeauna la performanță maximă, perioade reduse de nefuncționare și rulare în deplină siguranță. Doar în acest fel afacerea rămâne eficientă economic și compania competitivă.

Pentru ca șoferii și utilizatorii vehiculelor să poată fi siguri de acest lucru, indiferent de vechimea flotei dvs. auto, vă oferim tot ceea ce aveți nevoie de-a lungul întregului ciclu de viață al vehiculului:

Produse noi din service pentru vehicule cu vechime mică, produse EconX recondiționate la starea pieselor originale pentru repararea vehiculelor mai vechi și piese de rezervă pentru vehiculele de orice vechime.

Astfel orice vehicul poate fi folosit cât mai mult, orientat întotdeauna consecvent spre eficiență economică, actualizare tehnică și siguranță maximă.

Asta numim noi Eficiență pe întreaga durată de viață (Lifetime Efficiency).

Sisteme pentru vehicule utilitare

Vă stăm cu plăcere la dispoziţie pentru a vă răspunde la întrebări şi a vă asculta cerinţele.

Contacte

Alte informaţii

Descărcări & Servicii

Share

PRINCIPIUL NOSTRU: EFICIENȚĂ PENTRU O VIAȚĂ ÎNTREAGĂ