Revista pentru clienţi

Bremspunkt 02/2018

BREMSPUNKT, revista pentru clienţi emisă de Divizia Sisteme Knorr-Bremse pentru vehicule utilitare a fost iniţiată în anul 2004, în vederea îmbunătăţirii contactului cu dumneavoastră, clienţii noştri. Apare de două până la patru ori pe an, în limba germană.

Într-o manieră lapidară şi distractivă, revista BREMSPUNKT îşi propune să vorbească despre teme care vă pot fi de ajutor, doreşte să îi sfătuiască în mod competent pe clienţii dumneavoastră, să vă ajute să economisiţi cheltuieli şi să vă structureze munca într-un mod mai eficient.

BREMSPUNKT vă informează despre dezvoltarea în continuare a anumitor produse, despre inovaţii şi teste, dă sfaturi tehnice pentru ca dumneavoastră să dispuneţi de un avans informativ în cadrul întreprinderii dumneavoastră. Concomitent, revista BREMSPUNKT constituie un for de comunicare al partenerilor Diviziei Sisteme Knorr-Bremse pentru vehicule utilitare, care, în acest cadru, îşi prezintă companiile şi exprimă opinii referitoare la teme relevante.

Echipa redacţională a revistei BREMSPUNKT se bucură să primească propunerile şi comentariile dumneavoastră la adresa de e-Mail bremspunkt@knorr-bremse.com.

Sisteme pentru vehicule utilitare

Vă stăm cu plăcere la dispoziţie pentru a vă răspunde la întrebări şi a vă asculta cerinţele.

Contacte

Alte informaţii

Share