Dezvoltarea resurselor umane

Obiectivul prioritar al companiei Knorr-Bremse în ceea ce priveşte dezvoltarea resurselor umane îl constituie calificarea angajaţilor, centrată pe necesităţi şi adaptată grupurilor vizate. În acest sens, este necesară o analiză structurată a competenţelor şi potenţialului de perfecţionare de la nivelul întreprinderii, combinată cu o elaborare eficientă a proceselor colaterale de schimbare.

Un alt obiectiv îl constituie identificarea potenţialului de management, planficarea continuă a următoarelor etape ale carierei, precum şi perfecţionarea cadrelor de conducere.

Promovare!

Acesta este titlul programului nostru de instruire.

Pregătirea constituie cheia cea mai importantă pentru dezvoltarea personală şi realizarea şanselor profesionale. Prin intermediul programului nostru de instruire, noi ne susţinem angajaţii, pentru ca aceştia să‑şi perfecţioneze competenţele şi pentru a le oferi materialul necesar pentru a face faţă provocărilor ulterioare. Printr-o perfecţionare profesională eficientă noi urmărim principiul Business Excellence, şi, concomitent, continuăm să demonstrăm că suntem "Best in Class".

Oferta noastră de formare cuprinde un spectru larg de seminarii şi workshop-uri, printre altele în domeniul competenţei sociale şi interculturale, pe teme de limbi străine, în materie de management de proiect, tehnică (de frânare), calitate, drept, precum şi IT şi CAD.

Perfecţionarea cadrelor de conducere

Aceasta conţine procedee de analiză a potenţialului resurselor umane (centre de dezvoltare, auditări administrative) şi programe de perfecţionare a cadrelor de conducere (Management Promotion Groups) de la nivelul întregului concern, precum şi planficarea etapelor următoare ale carierei.

Alte instrumente sunt analizele de management regulate, precum şi evaluarea de către angajaţi a cadrelor de conducere. Integrarea tuturor acestor procedee şi instrumente este menită să asigure perfecţionarea cadrelor de conducere din interior, asigurându-se astfel o ocupare continuă a poziţiilor devenite vacante.

Contactaţi-ne

Vă rugăm să contactaţi reprezentatul enumerat sub fiecare subiect.

Sau trimiteţi-ne solicitarea dumneavoastră folosind formularul de contact.

Share