Compresoare

Aerul comprimat constituie energia de bază pentru toate sistemele pneumatice de frânare, instalaţiile pneumatice de suspensie şi cuplajele vehiculelor utilitare. Componenta principală a alimentării cu aer este compresorul însuşi. De regulă, el este acţionat de motorul vehiculului. Printr-un proces de comprimare, el produce aerul necesar tuturor sistemelor cu aer comprimat.

Paleta de produse a companiei Knorr-Bremse satisface un spectru larg de cerinţe în privinţa performanţelor de transport şi de acţionare. Gama cuprinde compresoare cu 1 sau 2 cilindri, fixate pe flanşă sau pe picior. Opţional puteţi obţine şi compresoare cu sistem de economisire a energiei.

Compressor with connector

O altă inovaţie a companiei Knorr-Bremse este compresorul cu sistem de cuplaj, care, pe lângă economii semnificative de carburant, reduce şi eliminările de ulei.

Pentru vehiculele utilitare uşoare, care nu sunt echipate cu instalaţii de frână cu aer comprimat, oferim un electrocompresor în două trepte, fără ulei, pentru alimentarea unui sistem de suspensie pneumatică sau a unei instalaţii de frână de mână.

Sisteme pentru vehicule utilitare

Vă stăm cu plăcere la dispoziţie pentru a vă răspunde la întrebări şi a vă asculta cerinţele.

Contacte

Alte informaţii

Alte informaţii

Share

Compressor with connector