Amortizoare

Amortizoare vâsco-elastice

Amortizoare vâsco-elastice

1) Amortizoare vâsco-elastice pentru vibraţiile de torsiune

Amortizoarele vâsco-elastice reduc vibraţiile de torsiune printr-o interacţiune amortizantă între masa secundară (inelul amortizorului) şi masa primară (carcasa).

2) Amortizoare vâsco-elastice cu fulie decuplată

Amortizorul vâsco-elastic cu fulie decuplată oferă o soluţie compactă pentru decuplarea vibraţiilor de torsiune dintre arborele cotit şi fulie, cu reducerea concomitentă a vibraţiilor de torsiune din interiorul arborelui cotit.

Fulia este legată de butuc printr-un cuplaj de cauciuc ultraflexibil şi se deplasează pe un lagăr de alunecare, care nu necesită întreţinere.

Amortizoare hidraulice

Amortizoare hidraulice

Amortizorul HYDROLASTIC reduce vibraţiile de torsiune conform principiului modificării hidrodinamice. Vibraţiile de torsiune produc în amortizor o mişcare relativă între masa primară (butuc: suprafaţa portocalie) şi masa secundară (carcasa: suprafaţa galbenă). În urma acestei mişcări, uleiul mineral este comprimat printr-o fantă strâmtă. Scăderea în presiune rezultată corespunde unei scăderi în performanţa hidraulică, fapt ce produce efectul de amortizare.

Spre a obţine mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi următoarea adresă:

www.hassewrede.de

Amortizoarele HASSE & WREDE, o sucursală a companiei Knorr-Bremse, reduc vibraţiile de torsiune de la nivelul arborilor cotiţi, arborilor cu came şi pompelor de carburant şi reduc nivelul sonor, asigurând astfel o performanţă îndelungată a motorului.

HASSE & WREDE GmbH

Georg-Knorr-Straße 4
12681 Berlin
Germania

Telefon: +49 30 9392 3101
Fax: +49 30 9392 73101
E-Mail: info@hassewrede.de

Sisteme pentru vehicule utilitare

Vă stăm cu plăcere la dispoziţie pentru a vă răspunde la întrebări şi a vă asculta cerinţele.

Contacte

Alte informaţii

Share

Amortizoare vâsco-elastice 


Amortizoare hidraulice